Представники Держприкордонслужби взяли участь у тренінгу щодо впровадження та застосування ґендерно-орієнтованого підходу в бюджетному процесі

НАЗАД
22 листопада 2019 16:01

20 та 21 листопада представники Адміністрації Держприкордонслужби взяли участь у тренінгу щодо питань впровадження та застосування ґендерно-орієнтованого підходу в бюджетному процесі відомства, який відбувся в м. Києві.

Також участь у даному тренінгу брали й інші центральні органи виконавчої влади, діяльність яких координується МВС.

Цей тренінг організований Міністерством внутрішніх справ України за сприяння Структури ООН Жінки в Україні. Його метою стало підвищення рівня ефективної роботи фахівців фінансово-економічного управління та підрозділів ресурсного забезпечення відомств у питаннях впровадження ґендерного підходу до бюджетного процесу відомства.

Експертки проєкту ҐОБ та радниця міністра внутрішніх справ з питань ґендерної рівності Вікторія Арнаутова довели інформацію щодо ефективності використання бюджетних коштів завдяки здійсненню гендерного аналізу бюджетного процесу, ознайомили з базовими знаннями учасників тренінгу з питань впровадження ґендерного підходу в бюджетний процес.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси